Ε.Ο.ΠΕ- Η Περιφέρεια Κρήτης κάνει το πρώτο σερβίς στο βόλεϊ

Το πρώτο μνημόνιο συνεργασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με την Περιφέρεια Κρήτης είναι γεγονός και ανοίγει το δρόμο για σχετικές συμφωνίες με τις Περιφέρειες όλης της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος βρίσκεται στην Κρήτη και είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Γιώργου Πιτσούλη και του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριου Χαλβατζή.

Στη διάρκεια της συνάντησης στη Περιφέρεια συζητήθηκαν θέματα για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Συγκεκριμένα εξετάστηκε η προετοιμασία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από 1 έως 9 Ιουλίου του 2024, διοργάνωση που θα στηρίξει η Περιφέρεια Κρήτης.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος συνυπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη υποδομών και εγκαταστάσεων καθώς και η καθιέρωση αναπτυξιακών προγραμμάτων εκμάθησης των αγωνισμάτων βόλεϊ και beach volley στα παιδιά αλλά και ευρύτερα σε όλες τις ηλικίες.

Από την πλευρά του ο κ. Καραμπέτσος ευχαρίστησε για την συνεργασία και στήριξη τον κ. Αρναουτάκη αλλά και τον κ. Πιτσούλη.