Τελικό Τουρνουά U19 – Αποτελέσματα

Στις 15 και 16 Ιουλίου, στις άρτιες εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center διεξήχθη το Τελικό Τουρνουά U19 της Ε.Σ.ΠΕ.Κ στο Ηράκλειο για την ανάδειξη των πρωταθλητριών ομάδων σε αγόρια και κορίτσια που θα μας εκπροσωπήσουν στο Πανελλήνιο Τελικό τουρνουά της ΕΟΠΕ.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι 12 καλύτερες ομάδες κάθε κατηγορίας που είχαν συμμετάσχει στα προκριματικά τουρνουά της ΕΣΠΕΚ σε Χανιά και Ηράκλειο.
Μέσα από πολύ δυνατούς και συναρπαστικούς αγώνες και με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, αναδείχθηκαν οι Πρωταθλήτριες ομάδες Κρήτης.
Στην κατηγορία Women U19 πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε οι ΦΕΤΦΑΤΖΗ ΕΛ/ ΠΙΤΣΟΥΛΗ ΕΜ
κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τις ΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗ ΕΛ/ ΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗ Νπου κατέκτησαν την 2η θέση, με σετ 2-1
Οι ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗ Θ/ΒΕΡΓΕΤΑΚΗ  ΕΛ κατέλαβαν την 3η θέση κερδίζοντας στον μικρό τελικό τις ΜΑΡΚΑΚΗ Κ/ ΤΖΑΡΟ ΧΡ με σετ 2-1
Στην Κατηγορία Men U19 πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε οι ΒΕΝΙΟΣ Κ/ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΙΠ
κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τους ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Γ/ ΔΑΣΚΑΛΑΛΗ ΑΝΤ που κατέκτησαν την 2η θέση, με σετ 2-0.
Την 3η θέση κατέλαβαν οι ΓΑΛΙΑΚΗΣ ΙΑΣ/ ΓΑΛΙΑΚΗΣ ΑΡ που κέρδισαν στον μικρό τελικό τους ΧΑΣΙΚΟΣ Ι/ ΞΥΔΑΚΗΣ ΗΡ με σετ 2-1.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της ΕΣΠΕΚ συγχαίρουν τους Πρωταθλητές Κρήτης καθώς και όλους που συμμετείχαν στο τουρνουά ειδικά κάτω από τις  υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν το Σαββατοκύριακο.
Ευχαριστεί τον συνδιοργανωτή ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τον Αντιδήμαρχο Κ.Βαρδαβά   για την διαχρονική στήριξη των τουρνουά beach volley της Ένωση μας,
την Διοίκηση του Ε.Α.Κ.Η  και τον Πρόεδρο Λ. Ζερβό για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την συνέχιση και ανάπτυξη του beach volley στο Ηράκλειο, καθώς και τους εργαζόμενους του ΕΑΚΗ οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα κατά την διεξαγωγή του.
Ευχαριστεί τους χορηγούς του τουρνουά:
  • Εταιρεία ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ
  • Εταιρεία Fresh Snack

οι οποίοι προσέφεραν νερά και γεύματα στους αθλητές κατά τη διάρκεια του τουρνουά